Основана през 1998, “РАХИМИ” ЕООД извървява дълъг път на непрекъснато развитие, модернизиране и усъвършенстване. Тя се специализира в областа на проектиране, строителство, строителното предприемачество и инжинерингова дейност, обзавеждане на административни, обществени сгради, хотели и търговски обекти, жилищни и промишлени сгради; ремонт и саниране на съществуващи промишлени сгради, еко – и инвестиционни проекти, отговарящи на най-съвременните изисквания, в качеството си на Единствен Инвеститор и подизпълнител с висококвалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.

Ние изпълняваме както частни, така и обществени поръчки, но нашата главна цел е да задаволим претенциите и желанията на нашите клиенти, за да останат доволни от постигнатите от нас резултати.

Разчитайки на набора от знания и опит на ядрото от строители, както и на всеотдайноста на останалите хора от нашия млад и амбициозен екип, ние полагаме максимум усилия в грижа за нашите клиенти.

За да сме конкурентно способни на пазара, за да сме максимално добри и квалифицирани, за да сме в крак с изискванията на институциите и законите, фирмата ни се стреми да изпълни всички изисквания за надежност и качество.

Фирмата притежава сертификати по ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; OHSAS 18001:2007, вписана е в Строителната камара, с което може да гарантира високо качество и компетентност, в изпълнение на строителни и строителни- ремонтни работи.

Нашата основна грижа е не е да предадем и направим на някого нещо, а да му предоставим максимално информация, за да му вдъхнем увереността сам да избере най-доброто от тях, а ние можем да го осигурим.

С доказания си опит като Главен подизпълнител фирмата многократно е участвала в реализирането на външни поръчки, както с частни така и с обществени поръчки.

Амбициите на компанията да задоволи непрекъснато нарастващите изисквания на клиентите за професионализъм и перфектно представяне я насочват към сродни отрасли, които дават възможността за осъществяване на цялата гама от дейности, свързани с реализацията на един строителен проект на имота от дизайна и проектирането до пълното издаване на обекта и неговото обзавеждане.

На своите партньори „РАХИМИ” ЕООД предлага знания, опит и коректно сътрудничество в реализирането на висококачествени продукти, носещи нейното име.

Фирма „РАХИМИ”ЕООД е динамично развиваща се компания, чиято успешна дейност на пазара за строителни услуги в България я наложи като търсен и коректен партньор и превърна името й в символ на качество, бързина и новаторски подход.РАХИМИ е модерна и просперираща фирма с 11-годишен опит на българския пазар.

Дружеството съумя да изгради собствен стил на работа и с натрупването на опит непрекъснато го развива. Стремежът е крайният продукт, носещ марката „РАХИМИ”, да е перфектен.

Стотиците хиляди квадратни метри завършено строителство са най-доброто доказателство за качествената работа, а нарастващото доверие на клиентите – за професионализма ни в изпълнение на договореностите между страните.

Фирмата не просто гради своята репутация, тя осигурява Вашата.

Ние специализираме в областта на проектирането и строителството. Нашият стремеж е постигането
на високо качество в реални срокове чрез прилагане на най-съвременни технологии.

Гарантираме професионално и отговорно отношение към партнщьорите с които работим и
нашите клиенти чрез висококвалифициран екип от специалисти, оригинални проекти,
висококачествени материали и отлично изпълнение.